MiniMedsystemet

INFUSIONSSET

Det finns ett MiniMed™-infusionsset för just dina behov. Med MiniMed™-infusionsset har du flera alternativ...

Vilken egenskap är du mest intresserad av?

MiniMed Mio ADVANCE INFUSION SET

ETT ENKELT BYTE TILL DET BÄTTRE

Infuionssetet MiniMed Mio Advance kommer med en färdigladdad sättare för snabbare och enklare byten med färre moment.1,2

Mer information

 

Praktiskt för aktiva och smala personer

MiniMed™ Mio 30 är vårt senaste infusionsset

Det här allt-i-ett-infusionssetet är en praktisk lösning för aktiva personer. Vinkeln på 30° gör det lämpligt för sportiga personer, smala vuxna och barn. Setet lämpar sig även för gravida kvinnor från slutet av andra trimestern och framåt då den abdominala vävnaden sträcks ut.

Mer information

 

Praktiskt

Infusionssetet MiniMed™ Mio

Det här allt-i-ett-infusionssetet är en praktisk lösning för dig i farten. Välj mellan tre olika färger för en personlig touch. Vinkeln på 90° gör det lämpligt för vuxna med genomsnittlig till kraftig kroppsbyggnad och barn.

Mer information

 

Bekvämt

Infusionssetet MiniMed™ Quick-Set™

Quick-Set® är både enkelt och bekvämt att använda. Du kan också använda MiniMed® Quick-Serter för mer konsekvent införing. Det är lämpligt för vuxna med genomsnittlig till kraftig kroppsbyggnad och barn.

Mer information

 

Säkert

Infusionssetet MiniMed™ Sure-T™

Tack vare nålkonstruktionen som inte snor sig och den extra självhäftande plattan tillhandahåller Sure-T® extra säkerhet mot oavsiktlig rubbning. Det lämpar sig för barn, vuxna och gravida kvinnor fram till andra trimestern.

Mer information

 

Flexibelt

Infusionssetet MiniMed™ Silhouette™

Med det här setet kan du justera införingsvinkeln 20–45° för att hitta den vinkel som passar dina behov bäst. MiniMed® Sil-Serter kan användas för en mer kontrollerad införing. Setet lämpar sig även för gravida kvinnor från slutet av andra trimestern och framåt då den abdominala vävnaden sträcks ut.

Mer information

{C}{C}{C}

jämförelsetabell för infusionsset

Medtronic MiniMed Infusionsset MiniMed
MioAdvance
MiniMed
MioMio 30
MiniMed Mio MiniMed Quick-set MiniMed Sure-T MiniMed™ Silhouette™
Främsta egenskap Praktiskt Praktiskt Praktiskt Bekvämt Säkert Flexibelt
Lämpligt för smal kroppstyp            
Lämpligt för vuxna med genomsnittlig till kraftig kroppsbyggnad            
Lämpligt under graviditet            
Lämpligt för barn            
Tidig upptäckt av infektion            
Fingerfärdighet vid införandet            
Medtronic MiniMed Infusionsset MiniMed
MioAdvance
MiniMed
MioMio 30
MiniMed Mio MiniMed Quick-set MiniMed Sure-T MiniMed™ Silhouette™
Kanyltyp Mjuk Mjuk Mjuk Mjuk Stål Mjuk
Införingsvinkel 90° 30° 90° 90° 90° Reglerbar, 20°–45°
Kanyllängd 6mm 13mm 6mm 9mm 6mm 9mm 6mm 8mm 10mm 13mm 17mm
Införing Komplett med integrerad serter Komplett med integrerad serter Komplett med integrerad serter Manuell eller med MiniMed® MiniMed® Quick-serter® Manuell Manuell eller med MiniMed® Sil-serter®
Slanglängd 60cm 60cm 110cm 45cm 60cm 80cm 60cm 80cm 110cm 60cm 80cm 45cm 60cm 80cm 110cm

{C}{C}{C}

Oavsett om behandling med insulinpump är nytt för dig eller om du är en erfaren användare kan du be vårdpersonalen om det infusionsset som är mest lämpligt för din kroppstyp, dina personliga önskemål och din livsstil.

Juridisk tillverkare av MiniMed™ Mio, MiniMed™ Mio30, MiniMed™ Quick-Set™, MiniMed™ Sure-T™ och MiniMed™ Silhouette™: Unomedical a/s Aaholmvej 1–3, Osted 4320 Lejre, Danmark.

 

Innehållet och uppgifterna på denna webbplats är endast avsedda som information och ersätter inte professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Patientberättelserna handlar om enskilda patienters unika upplevelser. Hur olika personer svarar på behandlingen kan variera. Tala alltid med din läkare om diagnos och behandling, se till att du förstår vad läkaren säger och följ hans eller hennes anvisningar. 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med ensamrätt. Ingen del av denna webbplats får på något sätt eller med några medel återges utan tillstånd från Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite och CareLink är varumärken som tillhör Medtronic, Inc. och dess dotterbolag. CONTOUR är ett varumärke som tillhör Ascensia Diabetes Care Sweden AB.