MiniMedsystemet

Kontinuerlig Glukosmätning med Guardian™ 2 Link-sändaren

Guardian 2 Link-sändaren är en komponent i Medtronics system för kontinuerlig glukosmätning. Den ansluts till glukossensorn och skickar glukosdata trådlöst till MiniMed® 640G insulinpump Den är mycket liten – men den gör stor skillnad

Bekväm

  • Liten och lätt: 3,5 x 2,8 x 0,7cm och väger mindre än 7 g
  • Formad för att röra sig med dig. Den varken nyper eller drar
  • Litet avtryck: 3,8 x 2,0 cm – ungefär som ett frimärke

Diskret

Guardian 2 Link-sändaren är stor som en femkrona, mycket tunn och helt slät. Den trådlösa överföringen innebär att du kan bära den i princip var som helst på kroppen och under alla typer av kläder.

 

Vattentät

Sändaren och glukossensorn går att ha på sig när man badar och duschar. Den är vattentät och kan bäras ned till ett djup på 2,4 meter i upp till 30 minuter.

Upp till 10 timmars datalagring

Om sändaren tappar kontakten med sensorn sparar sändaren data för upp till 10 timmar som visas när den får kontakt med sensorn och pumpen igen.

Guardian 2 Link-sändaren är bara kompatibel med MiniMed® 640G insulinpump.
MiniLink-sändaren är kompatibel med MiniMed® Veo och Guardian® REAL-Time-systemet för kontinuerlig glukosmätning.

Innehållet och uppgifterna på denna webbplats är endast avsedda som information och ersätter inte professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Patientberättelserna handlar om enskilda patienters unika upplevelser. Hur olika personer svarar på behandlingen kan variera. Tala alltid med din läkare om diagnos och behandling, se till att du förstår vad läkaren säger och följ hans eller hennes anvisningar. 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med ensamrätt. Ingen del av denna webbplats får på något sätt eller med några medel återges utan tillstånd från Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite och CareLink är varumärken som tillhör Medtronic, Inc. och dess dotterbolag. CONTOUR är ett varumärke som tillhör Ascensia Diabetes Care Sweden AB.