Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Du kan läsa vår senaste integritetspolicy här. X

Välkommen till Min MiniMed Care blogg! Här kan du hitta diabetesrelaterad information och framgångsberättelser från andra som också lever med diabetes. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer: Diabetes tips & tricks, Livsstil, Produkter, och Mat & Dryck.

Lev vidare. Ge vidare.

"Vad gör du med ditt extraliv?" – Earl Bakken, Medtronics Medgrundare  
Fortsätt läsa

När ska jag kalibrera min MiniMed® 640G insulinpump?

Följande tabell beskriver när du ska kalibrera din sensor.  
Fortsätt läsa

Batteritips för MiniMed insulinpumpar

Kan du allt om pumpbatteriet?   Du har mycket att hålla koll på. Inte bara dina glukosnivåer, utan även batterierna till din insulinpump. Tycker du att batterierna tar slut för fort och är du nyfiken på vad du kan göra för att förlänga deras livstid? I så fall kan dessa tips hjälpa dig:      
Fortsätt läsa

"Vad som hände mig när jag inte bytte infusionsset i tid"

Byter du alltid ditt infusionsset efter tre dagar? Det gör jag - numer. Jag började göra det efter att jag insåg den hårda vägen att insulinupptaget på insticksstället kan ändras dramatiskt efter tre dagar.      
Fortsätt läsa

TEJPTIPS: FÅ UT DET MESTA MÖJLIGA UR DITT INFUSIONSSET OCH SENSOR DENNA SOMMAR

När sommaren närmar sig får vi många frågor om hur man ska få ut det mesta av sina infusionset- och sensorer. Det är en händelserik tid på året, med mycket vatten, svett och sand! Här får du några bra tejptips direkt från vår hemsida för att du ska var bättre förberedd för sommaren!  
Fortsätt läsa

6 TIPS FÖR HUR DU FÅR UT DET MESTA AV DITT LÄKARBESÖK

Ibland blir jag helt yr av allt jag måste hantera varje dag. En del handlar om livet, men mycket handlar om diabeteslogistik. Det finns så mycket jag ska sköta (både stora och små detaljer) i min dagliga vård.  
Fortsätt läsa

6 TIPS FÖR SJUKDAGAR MED DIABETES

Att vara sjuk kan vara en riktig plåga, och ännu mer om man har diabetes. Att hantera sin diabetes när man är krasslig kan vara knepigt, så vi frågade några Medtronic-användare (i USA) att dela med sig av sina bästa tips. Här är 6 tips:
Fortsätt läsa

DE 5 VANLIGASTE FRÅGORNA OM FLYGRESOR

Sommaren har kommit och för många är det dags att ge oss ut på vägarna - och luftvägarna. Innan du ger dig av för att tillfredsställa din reslust, läs svaren på de 5 vanligaste ställda frågorna vi får om flygresor med insulinpump och/eller en kontinuerlig glukosmätare (CGM). Bon voyage!
Fortsätt läsa

Pages

Innehållet och uppgifterna på denna webbplats är endast avsedda som information och ersätter inte professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Patientberättelserna handlar om enskilda patienters unika upplevelser. Hur olika personer svarar på behandlingen kan variera. Tala alltid med din läkare om diagnos och behandling, se till att du förstår vad läkaren säger och följ hans eller hennes anvisningar. 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med ensamrätt. Ingen del av denna webbplats får på något sätt eller med några medel återges utan tillstånd från Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite och CareLink är varumärken som tillhör Medtronic, Inc. och dess dotterbolag. CONTOUR är ett varumärke som tillhör Ascensia Diabetes Care Sweden AB.