Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Du kan läsa vår senaste integritetspolicy här. X

Välkommen till Min MiniMed Care blogg! Här kan du hitta diabetesrelaterad information och framgångsberättelser från andra som också lever med diabetes. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer: Diabetes tips & tricks, Livsstil, Produkter, och Mat & Dryck.

Vi presenterar MiniMed™ 670G-systemet - världens första självjusterande insulinpumpssystem

MiniMed™ 670G-systemet sköter basaldoseringen automatiskt, baserat på sensorvärden från kontinuerlig glukosmätning (1,2,3).
Fortsätt läsa

7 TIPS FÖR ATT HÅLLA DIG PÅ RÄTT SPÅR UNDER DEN KALLA VINTERSÄSONGEN

Ett stort tack till Miranda Lowery som är diabetesinformatör och dietist som ger dig 7 tips för att hantera din diabetes även när temperaturen sjunker.  
Fortsätt läsa

Meditation för större sinnesfrid

Vi kan inte ändra vad vi råkar ut för i livet men vi kan påverka hur vi närmar oss det som händer. Upptäck våra meditationstips.
Fortsätt läsa

GRAVIDITET & PUMP - EN MAMMA MED TYP-1 DIABETES

Sedan Stephanie diagnosticerades med Typ 1-diabetes vid 14 års ålder har hon hanterat sin diabetes väl med pennbehandling, tills hon blev gravid. Nu använder hon en insulinpump och CGM och känner sig mer energirik och vid bättre hälsa.  
Fortsätt läsa

Lev vidare. Ge vidare.

"Vad gör du med ditt extraliv?" – Earl Bakken, Medtronics Medgrundare  
Fortsätt läsa

När ska jag kalibrera min MiniMed® 640G insulinpump?

Följande tabell beskriver när du ska kalibrera din sensor.  
Fortsätt läsa

Batteritips för MiniMed insulinpumpar

Kan du allt om pumpbatteriet?   Du har mycket att hålla koll på. Inte bara dina glukosnivåer, utan även batterierna till din insulinpump. Tycker du att batterierna tar slut för fort och är du nyfiken på vad du kan göra för att förlänga deras livstid? I så fall kan dessa tips hjälpa dig:      
Fortsätt läsa

"Vad som hände mig när jag inte bytte infusionsset i tid"

Byter du alltid ditt infusionsset efter tre dagar? Det gör jag - numer. Jag började göra det efter att jag insåg den hårda vägen att insulinupptaget på insticksstället kan ändras dramatiskt efter tre dagar.      
Fortsätt läsa

Pages

Innehållet och uppgifterna på denna webbplats är endast avsedda som information och ersätter inte professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Patientberättelserna handlar om enskilda patienters unika upplevelser. Hur olika personer svarar på behandlingen kan variera. Tala alltid med din läkare om diagnos och behandling, se till att du förstår vad läkaren säger och följ hans eller hennes anvisningar. 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med ensamrätt. Ingen del av denna webbplats får på något sätt eller med några medel återges utan tillstånd från Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite och CareLink är varumärken som tillhör Medtronic, Inc. och dess dotterbolag. CONTOUR är ett varumärke som tillhör Ascensia Diabetes Care Sweden AB.