Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Du kan läsa vår senaste integritetspolicy här. X

Välkommen till Min MiniMed Care blogg! Här kan du hitta diabetesrelaterad information och framgångsberättelser från andra som också lever med diabetes. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer: Diabetes tips & tricks, Livsstil, Produkter, och Mat & Dryck.

TEJPTIPS: FÅ UT DET MESTA MÖJLIGA UR DITT INFUSIONSSET OCH SENSOR DENNA SOMMAR

När sommaren närmar sig får vi många frågor om hur man ska få ut det mesta av sina infusionset- och sensorer. Det är en händelserik tid på året, med mycket vatten, svett och sand! Här får du några bra tejptips direkt från vår hemsida för att du ska var bättre förberedd för sommaren!  
Fortsätt läsa

6 TIPS FÖR HUR DU FÅR UT DET MESTA AV DITT LÄKARBESÖK

Ibland blir jag helt yr av allt jag måste hantera varje dag. En del handlar om livet, men mycket handlar om diabeteslogistik. Det finns så mycket jag ska sköta (både stora och små detaljer) i min dagliga vård.  
Fortsätt läsa

6 TIPS FÖR SJUKDAGAR MED DIABETES

Att vara sjuk kan vara en riktig plåga, och ännu mer om man har diabetes. Att hantera sin diabetes när man är krasslig kan vara knepigt, så vi frågade några Medtronic-användare (i USA) att dela med sig av sina bästa tips. Här är 6 tips:
Fortsätt läsa

DE 5 VANLIGASTE FRÅGORNA OM FLYGRESOR

Sommaren har kommit och för många är det dags att ge oss ut på vägarna - och luftvägarna. Innan du ger dig av för att tillfredsställa din reslust, läs svaren på de 5 vanligaste ställda frågorna vi får om flygresor med insulinpump och/eller en kontinuerlig glukosmätare (CGM). Bon voyage!
Fortsätt läsa

CELIABETES: HANTERA DIABETES OCH CELIAKI

Möt dagens bloggare, Michael DiFiore, Marketing Associate på vårt CGM-team. I denna post berättar Michael om livet med typ 1 diabets och celiaki, en autoimmun sjukdom som angriper tunntarmen. Enligt JDRF, är han inte ensam: 1 av 10 människor med typ 1 diabetes har också celiaki. (I den allmänna...
Fortsätt läsa

Bröllopsdag med insulinpump

För de flesta män och kvinnor är bröllopsdagen en dag de aldrig kommer att glömma. Det krävs enormt mycket planering för att få ihop alla delar och detaljer, och det kan kräva ännu mer planering för den som har diabetes. Idag delar vi en speciell gästpost av den professionella golfaren, pumparen ...
Fortsätt läsa

Vad är ISIG?

ISIG står för ”Input SIGnal” - signalen som genereras av sensortråden under huden i närvaro av glukos. 
Fortsätt läsa

Vi gör en intevju med Sofie Näslund, 35 år och läkare i Gävle

Sofies diabetesdebut kom 1991, vid 9 års ålder. Hennes hobby är träning, framförallt gruppträning där hon också instruerar BodyPump, ShBam, BodyVive, Grit klasser, Step, m.m. Sofie använder MiniMed 640G med kontinuerlig blodsockermätning.       
Fortsätt läsa

Pages

Innehållet och uppgifterna på denna webbplats är endast avsedda som information och ersätter inte professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Patientberättelserna handlar om enskilda patienters unika upplevelser. Hur olika personer svarar på behandlingen kan variera. Tala alltid med din läkare om diagnos och behandling, se till att du förstår vad läkaren säger och följ hans eller hennes anvisningar. 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Med ensamrätt. Ingen del av denna webbplats får på något sätt eller med några medel återges utan tillstånd från Medtronic International Trading Sarl. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite och CareLink är varumärken som tillhör Medtronic, Inc. och dess dotterbolag. CONTOUR är ett varumärke som tillhör Ascensia Diabetes Care Sweden AB.